14. nov
KLARE: Elverum Håndball Herrer er klare for kamp i Trondheim Spektrum. Her avbildet foran Nidarosdomen etter at gutta var på byvandring onsdag formiddag.
 
- Får de blod på tann kan vi få det tøft
Elverum Håndball Herrer spiller onsdag kveld siste seriekamp før jul. De møter Kolstad i Trondheim Spektrum. Håkon Ekren tror på en tøff bortekamp.

Publisert: 21.des.2016 12:18
Oppdatert: 21.des.2016 12:17

Han er redd for at hvis Kolstad surfer på den gode strømmen fra forrige kamp, hvor de slo Bækkelaget, kan det bli en tøff kamp for Elverum Håndball Herrer onsdag kveld.

- Kolstad borte er en tøff kamp det, de har mange publikummere og er et lag som kriger mye. Får de blod på tann så skal vi få motstand, sier Håkon Ekren.

Ekren har vært veldig god i skadefraværet til Josef Pujol. Tidligere har Michael Apelgren, trener for Elverum Håndball Herrer, uttalt til iElverum at Håkon daglig tar skritt og blir bare bedre og bedre.

Ekren opplyser til ElverumsRadioen at han har fått brev fra Halden om at de er interessert i midtbacken, men beroliger undertegnede med at det ikke er interessant.

- Men det er hyggelig og se at også andre lag ser hva jeg gjør, smiler Håkon Ekren.

Siste kamp før jul

Onsdagens kamp er den siste før jula setter inn. Spillet til Elverum Håndball Herrer har vært ganske bra så langt denne sesongen, og Ekren forteller at de skal fortsette på det samme vinnersporet.

- Vi har forberedt oss som vanlig, og har egentlig ikke satt inn noen spesielle taktiske grep foran onsdagens kamp. Men vi skal gjøre som vi alltid gjør, følge avtaler og gjøre som vi har blitt enige om, forteller Håkon Ekren.

Han letter litt på sløret og forteller at de har gjort noen avtaler både fremover og bakover, men spesielt bakover.

- Spillergruppa har hatt møter hvor vi har avtalt hva vi skal gjøre i forsvar. Kolstad har noen gode backer, og de må vi forhindre at scorer alt for mange mål. Derfor har vi klekket ut en liten plan for hvordan vi skal spille i forsvar, sier Ekren og legger til:

- Også har Morten Nergaard stått veldig bra i mål i det siste, så jeg håper at han fortsetter med det også i kveld, sier Håkon Ekren.

Fremover på banen er ikke taktikken veldig endret fra tidligere kan playmakeren fortelle. Det er bare å holde seg til avtalene og gjøre som de har blitt enige om, forteller han.

Holde styr på Mishels Liaba

Et av de heteste navnene som blir nevnt når Elverum og Kolstad møter hverandre, er tidligere elverumspiller og elverumsing, Mishels Liaba. Han har hatt en tendens til å være veldig, om ikke litt for lite, tent i kampene mot Elverum.

Sist lagene møttes 16. november i semifinalen i cupen. Da vant Elverum 28-20 og Mishels Liaba satte bare baller i målet bak Morten Nergaard.

- Ja, han kan bli litt het han. Nå er det jo forskjell fra kamp til kamp, men «Mish» blir sikkert het som vanlig han, smiler Håkon Ekren.

Men de har en liten plan for å holde styr på Mishels Liaba også, legger Ekren til.

Begge lag kommer fra kamper med seier

Ekren har stor tro på at det kommer til å bli en skikkelig kamp om poengene da begge lag entrer parketten i Trondheim Spektrum klokka 18.30 onsdag kveld. Begge lag kommer nå fra seiere mot to antatte veldig gode lag.

- Vi slo Arendal i helga og Kolstad slo overraskende Bækkelaget. Så Kolstad er inne i en god periode nå, så om de var tøffe å slå fra før av, så blir det enda tøffere i kveld etter seieren mot Bækkelaget søndag, sier Håkon Ekren.

Men også Elverum har god selvtillit om dagen. Det er ingen lag i Norge som er i nærheten av Elverum Håndball Herrer har prestert så langt denne sesongen. Godt spill i hjemlig liga, gode prestasjoner i Champions League og cupfinale. Summen av dette er Norges beste håndballag på herresiden.

Også Kolstad trekker frem Elverum på sine hjemmesider, og legger også litt press på Elverum. De skriver at de nå håper og ta en seier mot Norges beste håndballag. Så her er lista lagt høyt fra Kolstads side.

Hør kampen direkte på radioen

ElverumsRadioen overfører alle kampene til Elverum Håndball Herrer direkte på radioen. Sendingen starter klokka 18.00 og kan høres via DAB i store deler av Hedmark, FM i Elverum og omegn og via nettradio i hele verden.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no