14. nov
FINALEKLARE: Elverum Håndball Herrer møter Haslum i cupfinalen. Kampen spilles i Oslo Spektrum og kan høres direkte på ElverumsRadioen.
 
- Rammen rundt er bra og vi skal gjøre den bedre
Elverum Håndball Herrer spiller torsdag kveld cupfinale mot Haslum i Oslo Spektrum. Nå skal gullet deles ut, og endelig kjemper Elverum om det igjen.

Publisert: 29.des.2016 14:20
Oppdatert: 29.des.2016 14:19

Taigan har tatt med seg en god del av Elverums befolkning til Oslo og håndballfest. Alt ligger til rette for en flott dag, med mange gode prestasjoner.

Elverumtrener, Michael Apelgren, er krystallklar på at tapet for Haslum i Nadderud arena tidligere i desember skal revansjeres.

- Det er i kveld det gjelder, og det er en del vi skal gjøre annerledes i forhold til tapet mot Haslum tidligere. Tar vi bort detaljene så var vi for svake og for dårlige til å springe hjem i forsvar. Vi var rett og slett slitne og det skal vi endre på i dag. Haslum gjorde veldig mange mål etter raske avkast og kontringer, men i kveld skal vi stå opp mot det, sier Michael Apelgren.

Sjøl om han tror at det allikevel kommer en del mål både fra raske avkast og på kontringer.

Het mamelund

Erlend Mamelund har fortalt tidligere at han skal spille cupfinalen mot Elverum, koste hva det koste vil. Det gleder også Apelgren.

- Vi var vel ganske forberedte på at etter at han kom hjem fra Kiel, så skulle han spille. Det blir hans siste år i år, og det er klart at et stort mål for han er å være med på å slå Elverum, smiler Apelgren.

Han tror det kommer til å bli en ganske kul kamp, og han berømmer rammen rundt kampen.

- Det at cupfinalene er tilbake i Oslo Spektrum er bra, og rammen rundt kampen tror jeg blir magisk. Så er det vår oppgave å gjøre kvelden til en stor håndballfest, for den blir bedre om vi vinner, smiler Michael Apelgren.

Tar grep om köpp

Ett av de taktiske grepene Michael Apelgren og Raymond Hamar har tatt er i forsvaret. Men samtidig vil de ikke ta ut Eirik Köpp helt (Köpp gjorde 10 mål i 1. omgang ved forrige møte).

- Om vi tar ut Eirik Köpp, er det flere gode spillere på Haslum som lett tar hans plass og scorer like mange mål. Men vi har gjort noen forandringer i forsvaret vårt, og håper det kan være med å gjøre han mindre het, sier Apelgren.

Nå gjelder de å klemme ut det siste etter en maratonhøst med mange kamper hver uke. Elverumtreneren gleder seg stort til torsdagens kamp.

- Vårt mål med denne kampen er å gjøre det beste vi kan akkurat nå, Vi må gjøre våre saker riktig, og gjøre det vi kan for å vinne, avslutter Michael Apelgren og legger til:

- Dette er en stor dag for Norsk håndball, og det er virkelig god reklame for håndballen i Norge, sier svensken.

Hør kampen på radioen

ElverumsRadioen vil som vanlig sende direkte fra kampen. Sendingen starter klokka 18.00 og kampen starter klokka 18.30. ElverumsRadioen hører du på DAB i store deler av Hedmark, via FM, nettradio og app på mobilen.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no