14. nov
SIKRET POENG MED SCORING: Jonas Enkerud scoret og sikret i alle fall 1 poeng til Elverum mot Fredrikstad.
 
Nok et rødt kort og uavgjort igjen for Elverum
I «Årets kamp» på Elverum stadion, endte det 1-1 og poengdeling mellom Elverum og Fredrikstad. Elverum fikk nok en gang rødt kort, denne gang på Remi Svindland. I tillegg ble Erlend Eggen Persgård skadet og måtte ut med noe som så ut som kragebeinsbrudd. Det vil seg ikke for Elverum!

Publisert: 10.sep.2017 17:22
Oppdatert: 10.sep.2017 17:22

I søndagens meget viktige kamp for å overleve i OBOS-ligaen, 

2 endringer fra forrige kamp mot Strømmen, Mos Ndiaye var ute grunnet rødt kort og ble erstattet av Adnan Cirak. Marius Hagen ble spilleklar etter en ribbeinsskade og erstattet Haris Cirak. 

Kampen startet nervøst av begge lag, med mange enkle feil og det var tydelige at det var en viktig kamp for begge lag. 

Kampens første sjanse kom til Fredrikstad, da Goran Antonic rotet det til og Ulrik Flo fikk skutt fra skrått hold - men ballen gikk utenfor. Etter 25 minutter fikk Elverum frispark på rundt 30 meter, og Remi Svindland slo det rett på keeper - uten at noen fra Elverum fikk brutt ballbanen.

Etter en forholdsvis rolig første halvtime på Elverum stadion, kokte det over etter en tøff duell midt på banen. Remi Svindland er misfornøyd med ei tøff takling på Erlend Eggen Persgård og dytter en Fredrikstad-spiller som går i bakken. Det ender med rødt kort til Svindland og gult kort til Fredrikstad-spilleren! Årets 5. røde kort til Elverum!

Etter 44 minutter kom venstre-back Erlend Eggen Persgård på et herlig raid, men ble hardt stoppet av Shola Akinyemi. Det endte dessverre med skade, antagelig kragebeinet eller armbrudd på Eggen Persgård og gult kort til Akinyemi. 

2 minutter på overtid var det nære på for bortelaget, men skuddet fra Alexander Henningsson gikk i tverrligger og ut!

Pauseresultatet ble 0-0, og det var heller ingen stor fotballkamp vi var vitne til i 1. omgang. Men med rødt kort til Svindland og Eggen Persgård ut med skade, så ble det ingen god omgang for hjemmelaget. 

2. omgang startet på verst tenkelig måte for Elverum! Etter godt spill av Fredrikstad, måtte Fredrik Tervaniemi gi en retur på et godt skudd fra Henningsson og returen satte Sanel Kapidzic enkelt i mål. 0-1 og resten av omgangen med 10 mann.

Elverum var frampå et par ganger etter scoringen, men det var Fredrikstad som var nærmest scoring etter 56 minutter. Målscorer Kapidzic var frampå igjen, men Fredrik Tervaniemi reddet glimrende. 

Etter 69 minutter var det igjen nære på for bortelaget. Et skudd fra langt hold gikk mellom henda på keeper Tervaniemi, men denne gangen var Elverum heldige og ballen landet på tverrligger og ut til corner. 

Så i det 72. minutt fikk Elverum corner, og den slo Sivert Solli rett på hodet til Jonas Enkerud som nikker inn utligningen!

10 minutter før slutt hadde Elverum to bra sjanser, med Adnan Cirak involvert i begge. Elverum spilte en god 2. omgang med bare 10 mann på banen. 

Det endte 1-1, et resultat som ingen av lagene var fornøyd med. Men Elverum spilte med 10 mann i godt over én omgang, og slik sett et godt resultat for Elverum. Men 1 poeng er ikke nok, det må bli 3-poengere utover høsten - ellers blir det nedrykk. 

Både Fredrik Tervaniemi og Jonas Enkerud spilte en meget god kamp for hjemmelaget, Tervaniemi med flere gode og viktige redninger og Enkerud med scoring og knallhard jobbing både offensivt og defensivt. 

KAMPFAKTA: 

Elverum - Fredrikstad 1-1 (0-0)

Elverum stadion

Tilskuere: 1.507 - årsbeste!

MÅL: 0-1 Kapidzic (46), 1-1 Enkerud (72)

Kort: Alexander Henningsson, FFK (36), Marius Hagen, Elverum (68)

Rødt kort: Remi Svindland, Elverum (36)

Elverum stilte med følgende lag:

Fredrik Tervaniemi (kaptein), Peder Nersveen - Goran Antonic - Igor Cukovic - Erlend Eggen Persgård (Simenstad fra 46), Remi Svindland - Sabri Khattab (Haris Cirak fra 63) - Marius Hagen, Sivert Solli (Bellchen fra 79) - Adnan Cirak - Jonas Enkerud.

Innbyttere: Neydson Da Silva, Stian Simenstad, Elmahdi Bellhcen, Håkon Rønes, Haris Cirak, Silas Songani og Magnus Pedersen.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no