14. nov
STERK BORTESEIER: Elverum slo Arendal 0-3 på bortebane, og Marius Hagen scoret mål igjen. Her fra en treningskamp mot KFUM Oslo før seriestart.
 
Elverum fotball med knallsterk borteseier mot Arendal
Elverum fotball ville ikke være noe dårligere enn sine kollegaer i Elverum Håndball, og vant med knallsterke 0-3 på bortebane mot Arendal! Årets første hjemmeseier ble altså fulgt opp med årets første borteseier, og nå er Elverum fotball i knallform!

Publisert: 21.mai.2017 23:06
Oppdatert: 21.mai.2017 23:06

Elverum fotball fikk en tøff start på OBOS-ligaen, men de 4 siste kampene, har endt med 3 uavgjorte og 1 seier. En klar formstigning og kanskje et tegn på at laget har «tatt nivået» i OBOS?

Uansett var det ventet en tøff bortekamp mot nyopprykkede Arendal, og det ble heller ikke noe enklere da kaptein Rebin Sulaka ikke følte seg helt bra etter lunsj og måtte kaste inn håndkleet. Inn kom danske Magnus Pedersen, som aldri hadde spilt med Igor Cukovic som midtstopper, men løste det med glans og holdt nullen med resten av laget!

Målene kom slik:

0-1 Et innøvd frisparktrekk som «ikke akkurat» gikk som planlagt! Det endte med at Adnan Cirak avfyrte et skudd rett i muren, og ballen havnet hos Peder Nersveen som banket ballen i mål og Elverum gikk i ledelsen etter 36 minutter.

0-2 kom etter 84 minutter da Elverum kontret Arendal i senk. Adnan Cirak så at Marius Hagen kom på et vannvittig løp og Hagen trillet ballen i mål og punkterte kampen.

Men det skulle komme mer! På overtid kontret Elverum nok en gang, Elmadhi Bellchen førte ballen fra egen banehalvdel og dro på seg flere mann. Marius Hagen kom på nok et sugende løp, men Bellchen avsluttet selv og scoret sitt første mål i OBOS! 0-3 og seier til Elverum på bortebane!

- morsomt og fortjent!

Elverum-trener Tore Fossum var meget godt fornøyd etter kampen, og klar for 6 timer i buss hjem igjen.

- Dette var både veldig morsomt og samtidig var det fortjent. Vi scorer 0-1, og så lar vi Arendal spille uten at de skaper noe. Samtidig jeg vet at vi kommer til å få store overgangsmuligheter, og det stemt jo bra, smiler Fossum.

Selv om det tok 84 minutter før mål nr. 2 kom, var aldri Elverum-trenere stresset.

- Nei, vi har mange muligheter før vi scorer det 2. målet og kunne punktert kampen mye tidligere, forteller Fossum.

Uansett motstander er det veldig solid å vinne med 3 mål på bortebane i OBOS.

- Absolutt! Hvilken som helst motstander er gode fotballag i OBOS. Jeg har jo sett de på video og de har noen enkeltspillere som virker å være av de beste i hele OBOS faktisk. Jeg har ikke sett andre i OBOS som har vært SÅ framtredende, sier Fossum.

- fredrik gjør en kjempekamp!

Fossum vil egentlig ikke trekke fram enkeltspillere etter dagens seier, men vil fremheve hele laget.

- Det er jo en lagseier, men keeper Fredrik Tervaniemi gjorde en kjempekamp! Han oser av selvtillit, trygghet og rutine, og holder nullen for første gang i år. Rebun Sulaka følte seg ikke helt bra etter lunsj, og mente det var bedre noen andre spilte. Inn satt vi Magnus Pedersen som aldri har spilt midtstopper med Igor Cukovic, men bidrar sterkt til at vi holder nullen - så det må være godkjent, smiler Fossum.

Fossum er også veldig godt fornøyd med de 3 «frontspillerne» sine.

- Ja, der har motstanderne noe å jobbe med! Men vi spilte på ei veldig tørr og tung bane, så det kostet litt krefter i dag. Nå er første borteseieren i boks, og vi har vært veldig gode de 4-5 siste kampene. Så nå er det bare å kjøre på videre, smiler Fossum.

Det er ny kamp allerede på onsdag, da er 2. NM-runde borte mot Grorud.

- Vi får kose oss med denne seieren i kveld, så får vi begynne å tenke på Grorud på mandag. Det blir nok noen endringer på laget, vi har en veldig bred og bra tropp. Samtidig har vi mange som er skadefrie, så det blir nok noen endringer ja, forteller Fossum.

KAMPFAKTA

Arendal - Elverum fotball 0-3 (0-1)

Arendal ip kunstgress gamle

Tilskuere: 636

Mål: 0-1 Peder Nersveen (36 min), 0-2 Marius Hagen (84 min) og 0-3 Elmadhi Bellchen (90+)

Gule kort: Marius Andersen (Arendal), Erlend Eggen Persgård (Elverum) og Jonas Enkerud (Elverum)

Elverum stilte med følgende lag:

Fredrik Tervaniemi (kapt) Peder Nersveen - Magnus Pedersen - Igor Cukovic - Erlend Eggen Persgård, Jonas Enkerud - Remi-André Svindland (Robin Hjlemseth fra 88 min) - Marius Hagen, Sivert Solli (Carlos Moggia fra 81 min) - Adnan Cirak - Amor Layouni (Elmahdi Bellhcen fra 65 min).

På benken: Vegar Granvold Berntsen, Rebin Gharid Sulaka og Farid Rahim.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
STORSPILTE: Magnus Pedersen kom inn for en sjuk Rebin Sulaka, og storspilte som midtstopper sammen med Igor Cukovic.
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no