14. nov
TRENGER FRIVILLIGE: Elverum fotball trenger flere frivillige til arrangørstaben, så det kan bli flere gode øyeblikk som dette.
 
Elverum fotball trenger hjelp av flere frivillige
Med kommende sesong i OBOS-ligaen, kreves det enda mer av arrangørstaben, for at spillere, ledere, dommere, publikum og alle andre skal få den beste opplevelsen.

Publisert: 13.jan.2017 17:59
Oppdatert: 13.jan.2017 18:12

Elverum Fotball har allerede en erfaren og robust arrangørstab, men mener det likevel er et behov for å forsterke og utvide denne staben. Det tar de konsekvensen av og inviterer til et møte på klubbhuset tirsdag den 24. januar klokka 19.00. Her vil de fremmøtte få mer informasjon om de ulike oppgavene og rollene som kan være aktuelle for de interesserte.

Leder for arrangørstaben, Per Inge Engstad, kommer med denne oppfordringen:

- Har du lyst og glød til å være med i klubbens arrangørstab? Her finnes det oppgaver for alle og enhver, og vi forventer ikke at du kan være til stede på alle kampene gjennom en hel sesong, men kan du være med på hver andre eller hver tredje, så er du fortsatt hjertelig velkommen, sier Engstad.

eget sesongkort

De som blir med i arrangørstaben, får flere goder:

- I tillegg til at du får være med i klubben vår, tilbyr vi et arrangementsantrekk, invitasjon til egen kick-off for arrangementstaben i april og invitasjon til klubbens Fotballgalla i november, alt på klubbens regning. I tillegg får du selvsagt ditt eget sesongkort i Elverum Fotball., forteller Engstad.

Elverum Fotball er sertifisert som velkomstklubb og setter stor ære i å ta godt i mot sine motstandere, dommere, delegater, presse/media, VIP og ikke minst publikum. Til dette kreves en rekke mennesker for å ivareta både enkle og mer kompliserte oppgaver og behov, derfor inviteres det altså til eget infomøte 24.januar.

årets første treningskamp

Torsdag var det duket for årets første treningskamp, mest med tanke på å sjekke ut prøvespillere på besøk. Kampen i Raufosshallen mot Raufoss endte 2-2, etter scoringer av Adnan Cirak og prøvespiller Harmohan Singh. Det var totalt 6 prøvespillere i aksjon på torsdag:

Harmohan Singh (Brattvåg) - midtbane

Sivert Solli (Rosenborg) - midtbane

Stefan Sarkovic (Sverige) - forsvar

Shadi Ali (Follo) - midtbane

Neydson da Silva  (Molde) - keeper

Mats Walberg (Nest Sotra) - forsvar

Trener Tore Fossum var godt fornøyd med kampen og hva de ulike prøvespillerne presterte.

- For å være første gjennomkjøring på stor bane siden serieavslutningen i 2016, vartet laget opp med mye bra spill gjennom kampen, fortalte han til klubbens egen hjemmeside.

Elverums lag (4-3-3): Neydson da Silva - Håkon Rønes, Stefan Zarkovic, Mats Walberg, Lars Petter Streitlien (Even Skogsrud fra 90. min.)- Harmohan Singh (Robin Hjelmeseth fra 46. min.), Shadi Ali, Eivind Fallet (Kristian Kjeverud Eggen fra 75. min.) - Sivert Solli (Peder Magnus Norman fra 83. min.), Adnan Cirak (Jonas Enkerud fra 60. min.), Elmahdi Bellhcen (Vetle Mobekk fra 89. min.)

Neste treningskamp er Mjøndalen borte på Isachsen stadion lørdag 28.januar.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
LEDER ARRANGØRSTABEN: Per Inge Engstad, oppfordrer flere til å bli med som frivillige og inviterer til infomøte 24.januar på klubbhuset.
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no