15. nov
SISTE PEPTALK: Etter trening i går ble laget tatt ut til kveldens kamp. Ternerne Michael Apelgren (til venstre) og Raymond Hamar ga noen velvalgte ord
 
Elverum håndball herrer får i kveld besøk av Frank Løke og Runar Sandefjord
Med tre seriekamper igjen av sesongen får Elverum håndball herrer storfint besøk i Terningen Arena. Den mye omtalte Frank Løke gjester i kveld Elverum og Terningen Arena.

Publisert: 08.mar.2016 20:46
Oppdatert: 08.mar.2016 20:54

Kveldens motstander har mye å kjempe for. Ser man på tabellen er det liten tvil om at Runar Sandefjord nærmest sitter med kniven på strupen. De ligger i skrivende stund på kvalifiseringsplass, noe som vil si at de må ut i kvalifiseringskamper om å få overleve i Grundligligaen.

Men ingen ting er skrevet i stein. Runar Sandefjord har hentet tilbake deres store sønn, Frank Løke, som har hatt det forholdsvis turbulent siden han vendte hjem fra det store utland denne sesongen. Og nettopp Frank Løke vil nok være synlig i kveld da Elverum får besøk av Runar Sandefjord.

Godt forsvar- og målvaktsspill

Elverum håndball herrer har spilt en litt variabel sesong. Men ikke for det, de ligger på tredjeplass akkurat i øyeblikket med bare tre poeng opp til andreplass og Haslum. Ser man bort fra prestasjonene før desember, har Elverum spilt veldig godt!

Trener Michael Apelgren drillet angreps- og forsvarsspill på siste trening før kampen i kveld. Han mener at gode målvaktsredninger i kveld betyr mye.

- Vi har tenkt taktisk og tenker sånn at vi lar de litt lavere spillerne få skyte på ni meter, men da trenger vi målvaktsredninger, sier Michael Apelgren.

Apelgren trekker frem Andreas Thynell på venstreback som en av de spillerne som Elverum skal passe litt ekstra på.

- Først og fremst har de Thynell, han er meget god og en dyktig skytter. Han må vi være ute og støte på, sier Michael Apelgren.

Frank Løke-effekten

Det som er sikkert er at Elverum må prestere 100% og kan ikke senke seg noe foran kveldens kamp. Og trener Michael Apelgren er også klar på det.

- Om vi senker oss litt ned så har vi sett hvordan det går. I kveld må vi vinne. Det er en uhyre viktig kamp for Runar Sandefjord, som kommer til å gå ut i hundre, sier Apelgren.

Hva Frank Løke har og si for Runar Sandefjord gjenstår å se. Runar Sandefjord har ikke hatt en god sesong, sjøl om de scorer mange mål, slipper de inn enda flere. Derfor er de i bunn av tabellen med bare 13 poeng. De har selskap av Drammen på samme poengsum. Opp til Bodø HK på plassen foran Drammen igjen, skiller det tre poeng.

Ønsker full hall

Michael Apelgren ønsker at så mange som mulig kommer til Terningen Arena i kveld klokka 20.00 da kampen starter.

- Jeg håper det kommer mange, for vi trenger all den hjelp vi kan få. Også må vi få opp publikumssnittet denne sesongen, sier en lattermild Michael Apelgren.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
STENGT: Morten Nergaard har de siste kampen storspilt for Elverum. I kveld venter Runar Sandefjord og Frank Løke
Fakta
  • Kampen starter klokka 20.00 i Terningen Arena
  • Følg kampen direkte på ElverumsRadioen fra klokka 19.30

  • Elverum håndball herrer ligger på tredjeplass på tabellen, tre poeng bak Haslum på plassen over
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no