14. okt
GJØR TING DE IKKE KAN: Før torsdagens treningsøkt, skulle det vannes på Elverum stadion - for aller første gang! Milivoj Knezevic, Tore Fossum og Trond Myrhaug gjorde så godt de kunne.
 
Elverum møter Åsane søndag, må snart ta poeng igjen
Etter en god periode med flere kamper uten tap, har det nå blitt 2 bortetap på rad i OBOS. Både Jerv og Fredrikstad tok sine første seire for sesongen, mot Elverum. Nå er det Åsane som står for tur, og det er på tide med en seier igjen!

Publisert: 17.jun.2017 14:20
Oppdatert: 16.jun.2017 00:19

Åsane ligger på 10. plass med 14 poeng, med serien 3-5-4 etter 12 kamper. Elverum ligger på 13. plass med 10 poeng, og har 2-4-6,  også det etter 12 kamper. 

Elverum har vært igjennom en periode med både skader, karantener, sjukdom og landslagsoppdrag for kaptein Rebin Sulaka. Til søndagens kamp ser situasjonen mye bedre ut, og troppen er mer eller mindre fulltallig. 

Søndagens kamp på Fredrikstad stadion, endte med et 4-0 tap, selv om Elverum var best fram til scoringen. 

- Det kunne selvsagt endt annerledes, men realiteten er at vi tapte 4-0 og det er IKKE bra. Fram til det første målet, synes jeg vi gjør mye bra. Vi styrer til og med kampen på Fredrikstad stadion, vi forventet et voldsomt trykk på oss i starten - men det kom aldri. Vi har en tendens til å slippe inn det første målet om dagen, og da blir tyngre å vinne, forteller Elverum-trener, Tore Fossum.

- brukt uka til å nullstille

Etter noen tap, er det alltid viktig å nullstille før neste kamp. 

- Ja, vi har brukt uka bra på å nullstille. Vi kjørte vanlig restitusjon på mandag, mens på tirsdag var vi på Rena og skøyt leirduer. Det var mange som synes det var veldig allright, det var noe som mange ikke hadde gjort før.  Det var også litt uten komfortsonen, ettersom de ikke visste hva eller hvor vi skulle. Det tror jeg fungerte bra, da vi fikk gjort noe annet enn å spille 10 mot 10. Så nå skal vi «kjøre på» mot Åsane på søndag. lover Fossum.

Mot Fredrikstad var det altså mange som ikke var tilgjengelige, av forskjellige årsaker.

- Nå ser det veldig bra ut! De som har hatt karantener er tilbake, og Sulaka er tilbake fra landskamp mot Japan. Han spilte hele kampen mot Japan på tirsdag, så det er et bra nivå han vært ute og prøvd seg på. Nå er det bare Håkon Rønes som er ute, men han er også på full fart tilbake. Ellers er det full tropp igjen, sier Fossum.

uvanlig lag

Åsane er altså motstander på søndag, og det er et litt «uvanlig» lag i OBOS-ligaen.

- Åsane er et litt «tyngre» lag enn mange av de andre lagene i OBOS. Veldig mange av spillerne er opp mot 2 meter, og de er ekstremt gode på dødballer. Det blir en tøff kamp igjen, sier Fossum.

Uansett er det viktig med en 3-poenger igjen, snart.

- Ja, og den kommer til å komme ganske fort. Jeg ser på gutta at de er revansjelystne, og når får vi tilbake flere spillere og er klare for en seier på hjemmebane igjen, smiler Tore Fossum.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no