19. okt
SEIRET: Etter en litt turbulent start på uka gikk Elverum Håndball Herrer seirende ut av kampen mot Halden.
 
Elverum sikret seier etter noen turbulente dager
Elverum Håndball Herrer holdt hodene kalde og ikke minst høyt hevet under onsdagens kamp mot Halden. Laget fra Østerdalen vant 32-26 og sikret seg dermed 40 av 44 mulige poeng i årets Grundigliga.

Publisert: 22.mar.2017 22:32
Oppdatert: 22.mar.2017 22:12

- Det var kjempemoro og se at gutta leverer på det nivået vi hadde vi sagt vi skulle levere på før kamp. At gutta kom opp på det nivået vi gjorde og at vi leverer så godt etter et par dager med mye mas, sier Michael Apelgren.

Den svenske treneren var veldig fornøyd etter kampslutt i Remmenhallen. Til pause ledet Elverum 11-15. Og i 2. omgang var det et Elverum-show hvor publikum bare kunne sette seg tilbake og nyte god håndball. Kampen endte med 32-26-seier til Elverum.

Stolt trener

Etter at Michael Apelgren med vilje sa til fire av sine spillere forrige kamp om å pådra seg røde kort, så tror ikke Apelgren at onsdagens kamp roer ned gemyttene noe.

- Nei, det tror jeg ikke. Jeg tror ikke vi er ferdig med den saken, men vi stod der vi stod i dag og vi vinner, sier Michael Apelgren.

Svensken er godt fornøyd med kampen mot Halden.

- Det er kjempemoro å se bredden vi har i laget, med fire viktige spillere utestengt på grunn av rødt kort. Det er så mange som leverer i kampen og vi spiller på litt ulike måter og gjennomfører en god kamp. Elverum som et lag spilte veldig godt i dag, sier Michael Apelgren.

- Han blir en legende i Elverum håndball

Det var flere spillere som måtte spille lange strekk under onsdagens kamp, blant disse finner vi Håkon Ekren og Aleksander Børresen. Og sistnevnte får mye skryt av sjefen.

- Aleksander Børresen har virkelig stått på og jobbet for klubben. Alt det han har gjort, alt det han har stått på for klubben og så mange ganger har stått der da det blåser. Og ikke minst hvordan han jobber på da han må. Han blir en legende i Elverum Håndball, sier Michael Apelgren.

Men også elverumgutten Håkon Ekren jobbet hardt i angrep og forsvar mot Halden. Og da det gjenstod fem minutter av kampen, nulles klokka og resultattavla i hallen ut, og spillerne får tre minutter hvor de kan puste ut. Og det var godt, ifølge Ekren.

- Personlig ble jeg veldig sliten. Jeg hadde hatt to økter med håndballtrening, så er det en lang kamp mot Halden, så det var nok flere som ble slitne også i kveld, sier Håkon Ekren.

Reiser seg etter et par harde dager

- Jeg er fornøyd med kampen, vi vinner med seks mål og må si at det er godkjent, sier Håkon Ekren.

Han forteller at laget har tatt lærdom etter Champions League-spill i to sesonger.

- Vi ser at etter å ha deltatt i Champions League så har vi denne sesongen ikke latt de gå på bekostning av serien. Noe som er grunnen til at vi vinner serien også, sier Ekren som synes det er ganske sterkt å vinne med hele 40 poeng.

Ekren vektlegger suksessen etter det harde mediekjøret og at de reiser seg etter all oppmerskomheten.

- Vi viser at vi har et ganske bredt lag, når vi har fire spillere ute og i tillegg vinner vi mot Halden på bortebane. Vi vinne med seks mål og leder med fire, så gjør vi jobben og vinner komfortabelt, avslutter Håkon Ekren.

 
Fakta

     GRUNDIGligaen runde 22

  • Halden - Elverum 26-32 (11-15)
  • Elverums lag: Morten Nergaard, Vegard Bakken Øien (målvakter), Didrik Liderud, Torbjørn Eide (1), Aleksander Børresen (3), Tamas Ivancsik (3), Nikolaj Mehl (3), Jørgen Jansrud, André Lindboe (7), Jonas Burud, Håkon Ekren (8), Josef Pujol (7)
  • Tilskuere: 358
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no