17. okt
DAMENES AFTEN: Solrunn Nordlien (t.v) og Nina Bogerud Caspari på Scandic Elgstua inviterer torsdag 27. april damene til festaften.
 
Gjør atter en gang stas på damene
Scandic Elgstua gjør før fjerde året på rad litt ekstra stas på damene. Men det nye i år er at det ikke bare er damer på arrangementet. For i år ledes det av en mann.

Publisert: 24.apr.2017 11:23
Oppdatert: 24.apr.2017 11:23

Det er Solrunn Nordlien som vært litt primus motor for «Damenes aften» og hun forteller i år at de har gjort en liten vri på årets utgave.

- Tidligere år har vi hatt damer som konferansierer for damenes aften. Men i år har vi fått en mann på scenen. Jan Thomas er en flott fyr og har en flott bakgrunn for å kunne vurdere vårmotene og ikke minst sminke, styling og frisyre, sier Solrunn Nordlien ved Scandic Elgstua.

Hotelldirektør, Nina Bogerud Caspari, er ikke i tvil hvor de arrangerer denne kvelden.

- Det må vi jo ha for vi damene fortjener det, ler Bogerud Caspari og legger til:

- Nå ruller vi snart ut den røde løperen vi har og stiller med flotte staute karer utenfor. I tillegg vil vi ha en parade av flotte bilder stående utenfor hotellet. Som før har vi lokale aktører som får lov til å presentere sine tilbud, det er noe vi har hatt hvert år, sier Nina Bogerud Caspari.

Lokale modeller

Kvelden sentreres rundt damer, kvinners behov og ikke minst bekledning. Modellene som skal ikles årets mote, er selvfølgelig lokale.

- Mange av modellene vi har under «Damenes aften» er fra våre egne rekker, altså fra Elverum. Vi har plukket ut damer i alle former og fasonger og i alle aldre som skal være med på catwalken, sier Nina Bogerud Caspari.

Torsdag 27. april sprettes champagnen og Solrunn Nordlien er klar i sin sak.

- Vi har dette arrangementet fordi vi damene fortjener det. Kanskje damer er litt mer flinkere til å kose oss og se behovet for hva vi har lyst til å oppleve kanskje, sier Solrunn Nordlien.

- Det skal jo sies at vi har lekt med tanken om å arrangere noe i likehet for gutta også. Men da må vi nok ta høsten til hjelp. Temaet kunne ha ha vært jakt og fikse, eller noe godt i glasset, sier Nina Bogerud Caspari.

Mote og mat i sentrum

Hotelldirektøren kan fortelle at kjøkkensjefen på Jaktlaget resturant har satt seg store mål for kvelden og at det serveres fingermat.

- Denne gangen som de foregående, er det mote og mat som er i sentrum. Vi har en ganske flink kjøkkensjef som lover noen godbiter i form av fingermat. I tillegg blir det nok noen bobler i glasset. Vi jenter liker at det bobler i glasset vet du, ler Nina Bogerud Caspari.

Nordlien kan berolige de som har vært med før, og tror det er for seint å få seg billett.

- Vi har fortsatt igjen billetter, men man bør være rask nå til å få seg billett om man ikke allerede har skaffet seg det, avslutter Solrunn Nordlien.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no