17. nov
IKKE ARBIDSLEDIG: Hos Autoskade Elverum er dem ikke arbeidsledige nå. - Nå kommer småskadene frem, og da får vi nok og gjøre, sier dalig leder Vidar Kjønsberg.
 
Mange småskader gir mye arbeid
Nå når solen titter frem, snøen forsvinner og bilene vaskes, kommer småskadene frem. Daglig leder, Vidar Kjønsberg, hos Autoskade Elverum AS står klar til å bistå fortvilte bileiere som har fått skader på bilen i løpet av vinteren.

Publisert: 11.apr.2016 09:17
Oppdatert: 11.apr.2016 09:17

- Vi har sett at det kommer stadig flere og flere biler med småskader på nå. Når folk vasker og klargjør bilen for våren, ser de at det kommer frem riper, bulker eller har vært borti ting, sier Vidar Kjønsberg.

De merker nå at det kommer flere biler inn nå på våren enn det gjør ellers i året. Og spesielt da med disse småskadene. Og det er helt vanlig.

- Dette er noe vi ser hver vår. Det går i fra de store skadene på vinteren, til de småskadene folk finner da de gjør bilen klar for våren, sier Vidar Kjønsberg.

Fast repair

Hos Autoskade Elverum har de utviklet et konsept som gjør det mulig å fikse småskadene nærmest der og da. Mån får tilbake bilen samme dag som man leverer den, og dyrt er det heller ikke, skal vi tro Kjønsberg.

- Fast repair er et konsept som vi startet med for to år siden. Hvor vi har muligheten til å reparere småskader på bilen relativt raskt og billig. Som regel reparerer vi bilen i løpet av dagen. Så du får den tilbake samme dag som du leverer den inn, sier Kjønsberg og legger til:

- Dette er noe kundene setter pris på. Ikke bare får de tilbake bilen raskt, men de kan også spare noen penger ved å ikke ta det gjennom forsikringen.

Hos Autoskade Elverum ser man at løsningen med fast repair blir mer og mer populært.

- Når vi slapp denne nyheten, har det tatt litt tid før det ble populært. Men nå har det virkelig tatt av. Kundene er fornøyd å ta småskadene utenom forsikringen, sier Vidar Kjønsberg.

Sure skader

Vidar Kjønsberg er veldig fornøyd om dagen. Driften er sunn og de er hele 15 ansatte i bedriften. De skadene som de behandler flest av i disse dagene er nok småskader, ikke de helt store skadene.

- Det går veldig mye i skrapeskader i hjørnene på støtfangerne, og det kan være bulker som kommer fra parkeringsplasser hvor andre har slått sin dør inn i din, sier Vidar Kjønsberg.

Fremtiden

Om fremtiden er Kjønsberg åpen om. Han tror de tradisjonelle store skadene er på vei ut. Han ser nå tendenser til at skadene blir mindre og mindre.

- I vår bransje så er mye av de store skadene borte. Så da må vi tenke nytt. Vi ser på hva vi kan gjøre for noe. Polering av gule frontlys, fikser felger som er litt oppskuret og sånne ting, avslutter Kjønsberg.

 
Fakta
  • Autoskade Elverum AS eies av:
    Møller Bil Hedmark AS     
    Brødrene Sæthre AS
    Sulland Elverum AS
  • Omsatte for 24.2 millioner i 2015
  • Resultat før skatt på 2.2 millioner (KILDE: Proff.no)
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no