23. okt
KVARTFINALE: Elverum Håndball Herrer møter Drammen i kvartfinalen, som spilles best av tre kamper.
 
Møter Drammen på verst tenkelig tidspunkt
Elverum Håndball Herrer får onsdag kveld besøk av Drammen til første kvartfinale. I en tid hvor det meste er ganske usikkert for håndballaget fra Elverum.

Publisert: 29.mar.2017 00:10
Oppdatert: 29.mar.2017 11:10

Tirsdag kom påtalenemda i Norges Håndballforbund med sin innstilling til straff for episoden der fire av Elverums spillere med vilje pådro seg røde kort.

Michael Apelgren, trener for Elverum Håndball Herrer, vil ikke snakke om saken men sier at de skal spille kampen mot Drammen så godt de kan.

- Jeg håper at de som står bak oss og støtter oss kommer til Terningen Arena onsdag kveld. For er det noen gang vi har trengt støtte gjennom tidene, så er det nå Akkurat nå blåser det mye og det er mye som er uvisst. Men det vi alle vet er at vi elsker Elverum Håndball og uansett hva konsekvensene blir så må vi stå sammen om dette, sier Michael Apelgren og legger til:

- Det er klart dette er tøft, men jeg ønsker egentlig ikke kommentere dette ytterligere før den endelige domsavgjørelsen kommer fra Norges Håndballforbund, sier Apelgren.

Ønsker mye trykk

Sluttspillet tar igang allerede onsdag kveld og det spilles best av tre kamper både i kvartfinale, semifinale og finale. Apelgren håper mange finner vegen til Terningen Arena onsdag kveld. 

- Ja, endelig er vi her. Det er litt spesielle omstendigheter foran årets sluttspill og vi har en følelse av at det er «oss mot verden». Så vi trenger all den støtten vi kan få i Terningen Arena. Vi håper at vi får en helt «galen» publikum og håper på full hall, sier Michael Apelgren.

Han har allerede lagt en slagplan på hvordan Drammen skal nedkjempes, hvor målvakt, skyttere og tenning er stikkord.

- Det kommer til å bli en vanskelig kamp og de har en god målvakt i Kolstad Holm, samtidig har de mange gode skyttere som vi må holde styr på, sier Apelgren.

Drammen er et godt lag som elverumtreneren synes er undervurdert gjennom sesongen og nå står han ovenfor en tøff oppgave.

- Siden vi ikke vet helt hvem som skal spille fordi det ikke har kommet en dom fra Norges Håndballforbund ennå, så blir det også mer utfordrende å sette sammen et lag. Men det kommer garantert til å komme et heltent Elverum på banen, sier svensken.

ingen skader

I løpet av sesongen har Elverum Håndball Herrer hatt et par skader, eller ikke bare et par men en god del skader. Men til onsdagens kamp er alle skadefri og stiller med full tropp.

- Nei, vi har faktisk ingen som er ute med skader så alle stiller, ser det ut til i alle fall. Det blir tøft å måtte forerede seg til kampen ettersom vi ikke helt vet om de spillerne som risikerer å bli utestengt, deltar. Men det tar vi på sparket og gjøre det beste ut av det, sier Michael Apelgren og legger til:

- Som vanlig er det noen taktiske grep som vi håper skal gjøre utslag i vårt favør. Med en seier her ville bety veldig mye for oss. Og alt vi er oppe i akkurat nå gjør oss enda mer innstilt på å vinne mot Drammen, avslutter Michael Apelgren.

Kampen starter klokka 18.30 og dørene åpnes i Terningen Arena en time før kampstart.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no