14. nov
KOMMER: «Vinni» og «Pope Dawg» kommer til Elverumsdagene fredag 12. august. (Pressefoto)
 
Paperboys klare for Elverumsdagene og Festspillene i Elverum
I dag slapp Elverumsdagene og Festspillene i Elverum programmet for fredagen under arrangementene. Store navn kommer opp av hatten. Paperboys med frontfigur Vinni, kommer til Elverum.

Publisert: 12.mai.2016 00:50
Oppdatert: 11.mai.2016 23:31

Arrangementsansvarlig for Elverumsdagene, Tore Hagen i Joker Event, er stolt av å kunne presentere et bredt program for fredagen under Elverumsdagene. Tidligere har det vært kjent at Lars Winnerbäck og Sivert Høyem var klare for Festspillene lørdag 13. august.

I dag ble det også klart at artister som Lasse Johansen, Odd Nordstoga og Paperboys gjester Elverum.

- Dette er stort. Paperboys har endelig gjort comeback, og de gjør det med glans. Det skal bli skikkelig artig å se de opptre på Rådhusplassen fredagen under Elverumsdagene, sier Tore Hagen

Konserter både fredag og lørdag

Lasse Johansen kommer tilbake til Elverumsdagene med «Allsang ved Glomma» og det er tradisjonen tro.

- Tradisjonen er jo Lasse Johansen med «Allsang ved Glomma», det er en slager som har vært med i mange år. Det er kjempekoselig med mange som sitter i fint vær og koser seg med sangene som Lasse spiller, sier Tore Hagen.

Fredagen er ikke over når Lasse har sendt av gårde sine siste toner for kvelden. Nei da venter en annen stor artist.

- Etter at Lasse Johansen er ferdig med «Allsang ved Glomma», kommer Odd Nordstoga og skal ha et show. Det blir moro. Det er jo ikke første gang Nordstoga er i Elverum, så han er godt vant med elverumsinger, sier Hagen.

Men fredagen er enda ung da Nordstoga har sunget om både cowboyhatter og hylende griser. For da kommer "rosinen i pølsa", om vi får bruke det uttrykket.

- Vi gir oss ikke med to artister. Så vi avslutter musikkvelden med Paperboyz og Vinni på Rådhusplassen. Og Paperboys er virkelig i støtet om dagen. De deltok på Idol sist helg, der sang de deres nyeste singel «Go Ahead», og de er virkelig gode, sier Hagen.

Godt samarbeid

Disse konsertene er det Elverumsdagene, Joker Event og Festspillene i Elverum som arrangerer sammen. Og Tore Hagen skryter av det gode samarbeidet.

- Det er jo Festspillene i Elverum som har Rådhusplassen, men vi har et godt samarbeide. Så vi sitter lenge og mange kvelder og diskuterer og finner frem til hvilke artister vi skal ha til fredagen og lørdagen under Elverumsdagene. I år synes jeg vi har fått et godt og variert program, smiler Elverumsdagene-sjefen, Tore Hagen.

Folkefest

Arrangør Tore Hagen og Joker Event kan allerede nå melde om en folkefest. De har som mål å samle 50.000 besøkende under Elverumsdagene og Festspillene i Elverum.

- Med det gode samarbeidet vi har med Festspillene, har vi fått til et godt program. Den pakka vi har fått til i år, mener vi favner et stort publikum. Det er et veldig variert program fredagen, med Odd Nordstoga, Lasse Johansen og Paperboys. Og jeg gleder meg som en liten unge til uke 32. Dette blir en folkefest, sier Tore Hagen.

Elverumsdagene 30 år

I år er Elverumsdagene 30 år, og da skal det bli litt ekstra. I følge Hagen skal man legge merke til at det er et jubileum som feires, da Elverumsdagene arrangeres 12. og 13. august.

- Fredagen avsluttes jo fantastisk, og fenomenalt. Da får vi et stort fyrværkeri. Elverumsdagene er jo 30 år i år, og det skal feires, sier Tore Hagen.

- Og da blir det litt ekstra?

- Ja, vi drar på litt da. Spesielt på fyrværkeriet, ler Tore Hagen.

Uke 32 arrangeres Elverumsdagene, og i følge Elverumsdagene-generalen er det ikke er en tilfeldighet.

- Finværet er grunnen til at Elverumsdagene er lagt til uke 32. Meteorologene har studert og sett når det er størst sjans for finvær i Elverum, og det er i uke 32, avslutter Tore Hagen.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
FORNØYD: Arrangementsansvarlig for Elverumsdagene, Tore Hagen, er godt fornøyd med å få Odd Nordstoga og Paperboys til Elverum. (Foto: Bjørn-Martin Brandett)
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no