15. nov
INVITERER: Espen Stenseth (fra venstre), Christer Tollefsen og Aleksander Eggen Rønningstad inviterer lørdag til biltreff i Elverum.
 
Streetmeet arrangeres i helga
I år gjentas suksessen fra i fjor, med Streetmeet eller bilsamling og utstilling i Elverum. Stedet er Grindalsmoen og temaet er bil.

Publisert: 18.aug.2016 15:32
Oppdatert: 18.aug.2016 15:32

Samlingen har kommet som et resultat av at bilinteresserte vil ha et sted å treffes. Noe noen nå har tatt fatt på. Vi møter Espen Stenseth, Christer Tollefsen og Aleksander Eggen Rønningstad til en prat. Og vi vil finne ut av hva dette fenomenet egentlig er for noe.

- Vi er en gjeng som prøver å få bilinteresserte til å treffes for å vise frem bilene sine. Det har mye å gjøre med det sosiale og ikke minst for å snakke sammen om biler. Streetmeet er en samling av bilinteresserte personer som søker sammen. Vanligvis arrangeres det mellom Gatebil og andre store bil-arrangementer, sier Espen Stenseth.

Christer Tollefsen sier at det ikke er like mange rånere som før, men at råning ikke har gått ut på dato.

- Det er mange nye biler og folk, og det kommer nye rånere hvert år. Elverum er et knutepunkt når det kommer til at vi ligger mellom Trysil, Åmot, Hamar og Solør, sier Christer Tollefsen og legger til:

- Vi har blitt færre rånere i Elverum i de senere åra, men nå er vi rundt 30 personer som kan kalles for en råner, sier Tollefsen.

Overskuddet til veldedig formål

Det koster 100 kroner for å stille ut bilen sin under lørdagens Streetmeet. Til gjengjeld så går overskuddet til et veldedig formål.

- Sjøl om det koster å bli med på utstillingen, så skal ikke vi sitte igjen med noe, sier Aleksander Eggen Rønningstad og fortsetter:

- Vi ønsker å gi bort overskuddet til et veldedig formål. Vi har ikke helt bestemt hvilket formål, men det skal gå til noen som trenger det, sier Aleksander Eggen Rønningstad.

Han ønsker forøvrig alle motoriserte kjøretøyer velkommen til lørdagens Streetmeet med utstilling.

- Ja, til og med traktorer ønsker vi oss på plassen her, sier Eggen Rønningstad.

På utstillingen vil det være tre klasser. Beste jentebil, kuleste rånebil og den beste strøkne bilen. I tillegg vil det være en egen klasse, der alle kjøretøyer kan være med, og det er «People's Choice» hvor det er publikummet som bestemmer vinneren.

Alle er velkommen

Dette arrangementet er for alle i alle aldre skal vi tro Eggen Rønningstad.

- Det er moro om det kommer en lastebil og en traktor eller to. Alle kan komme med det de vil, så lenge det er et motorisert kjøretøy. Vis frem det du er stolt av, sier Aleksander.

Nå håper disse tre guttene, som har god hjelp av Jørund Husfloen Tronstad og Christer Nilsen i arrangementkomiteen, på godt oppmøte.

- Streetmeeten blir arrangert ved parkeringa ved Jysk, mens utstillinga vil være på parkeringa ved Plantasjen og Mekonomen. I fjor var det mange folk her, det var vel rundt 200 personer og noen færre biler. Men vi håper jo at det skal komme like mange i år også, sier Espen Stenseth.

Aleksander Eggen Rønningstad sier at det er muligheter for de som er usikre på hva dette er for noe, å gå inn på Facebook og lese på deres egen Facebook-side om arrangementet.

- Og dette er åpent for alle, du trenger ikke være interessert i biler. Bare kom en tur og se på bilene og vær med på dette treffet, avslutter Espen Stenseth.

 
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no