16. nov
NY SEIER: Trener Michael Apelgren (til høyre) og fysioterapeut Øivind Bronken håper på en ny seier mot Bodø i kveld.
 
Veien til Champions League
Vårens vakreste eventyr for de håndballinteresserte er sluttspillet i GRUNDIGligaen. Elverum håndball herrer har denne uka trent godt inn mot dagens første kvartfinalekamp mot Bodø.

Publisert: 17.apr.2016 13:23
Oppdatert: 17.apr.2016 13:23

Trener Michael Apelgren har nå fått et fulltallig lag etter at det har vært en liten landslagspause. Apelgren er stolt over at det er så mange av lagets spiller har fått være med på landslagene ute i Europa. André Lindboe, Petter Øverby, Tamas Ivancsik og Luka Mitrovic har vært på sine landslag og spilt kamper

Det har vært knallhard trening inn inn mot første kamp mot Bodø, som allerede spilles i kveld. Trener Michael Apelgren er kampklar.

- Det finnes mange taktikker, møster og avtaler vi kommer til å gjøre i kampen mot Bodø. Det er mye som skal klaffe for at Elverum skal slå fjorårets sluttspillfinalist Bodø, sier Michael Apelgren ydmykt.

Nå skal det sies at det var nettopp Elverum som var den andre finalisten i fjorårets sluttspillfinale, og at Elverum slo Bodø over to kamper. Nå håper trener på at vi skal gjenta fjorårets bragd.

- Vi har et mål om å vinne hver kamp. Vi sikter inn mot Champions League men det er en stor utfordring allerede i kvartfinalen. Bodø er gode, spesilt bakover, hvor de spiller bra, sier Michael Apelgren.

Tøft

Det er ingen tvil at sluttspillet har blitt veldig tøft. For det er slik at alle lagene gjennom sesongen jobber inn mot sluttspillet, og det er nok for noen lag det viktigste i sesongen. For Elverum har det viktigste denne sesongen vært Champions League, så kommer sluttspillet i andre rekke.

Nå står Bodø på andre halvdel av banen og Apelgren er klar på at vi må prestere på topp for å vinne.

- Bodø er ikke et dårlig lag. De tok seg til finalen i sluttspillet i fjor. I tillegg ble de jo cupmestere, så Bodø blir en tøff nøtt og knekke, sier Michael Apelgren, som ikke har tro på seks strake seire i sluttspillet:

- Det hadde vært fint, men det blir vanskelig og tøft. Jeg tror ikke vi kan forvente seier i hver kamp, men vi skal jo kjempe. Målet er seier i hver kamp, men det blir tøft. Vi har gjort veldig mye bra denne sesongen og i sluttspillet blir det tøffe kamper, hvor vi må prestere på topp for å vinne, sier Apelgren.

Hard trening

Sjøl om det har vært landslagspause så har ikke treneren gitt de hjemmeværende spillerne fri. Michael Apelgren la opp et tøft treningsopplegg mens noen var på samling med sine landslag. De som var hjemme i Elverum fikk virkelig kjørt seg, skal vi tro svensken.

- Vi har trent på ganske hardt nå. Det har vært litt slitne kropper, så spillerne har virkelig fått kjent det, sier Michael Apelgren.

Stig Tore Moen Nilsen er en spiller som Michael Apelgren har stor respekt for. Han nevner også flere ting ved Bodø som er deres sterke side.

- Stig Tore blir viktig å stoppe. Han ble kåret til den beste spilleren i fjor, så han må vi stoppe. Ellers er de gode på kontring og kontringsspillet deres er bra, der må vi være raskt hjemme i forsvar, helst ikke gjøre noen tekniske eller personlige feil som kan resultere i kontringer for Bodø, sier Michael Apelgren.

Mange på tribunene

Treneren ønsker seg nå fulle tribuner under søndagens kamp mot Bodø. For alle som ikke har fått det med seg, så starter kampen klokka 19.00 i Terningen Arena i kveld.

På egen nettside melder EHH at det bare er igjen 400 sitteplasser til kvartfinalen. Det betyr at det ser ut til å bli en nærmest full hall mot Bodø på søndag.

- Vil du ha sitteplass bør du nok forte deg nå. Det er ikke ofte det kun er 400 billetter igjen allerede 3 dager før kampstart, så det tyder på at det blir rift om plassene, sier Elverums markedsansvarlig, Kalle Björkman til EHH.no.

Kampen hører du som vanlig på ElverumsRadioen om du ikke får kommet til Terningen Arena i kveld.

 
– Artikkelen fortsetter under bildet –
LANDSLAGET: André Lindboe (til høyre) var en av elverumspillerne som var på landslaget under OL kvalifiseringen.
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no
Telefon: 400 03 450   /   Tips oss: Skjema »
Ansvarlig redaktør:Gøran Kristiansen », 977 63 706
iElverum har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.
 
iElverum bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her, og vår personvernerklæring her.
 
Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media – www.hamarmedia.no